perjantai 7. marraskuuta 2014

''Vaikka menis kaikki päin helvettii, laulan silti laa la la la la laa laa''Aamuyöstä noin puoli kolmen aikaan lähdettiin matkaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää.
Sieltä lähti lento klo. 8.10 Gatwickiin. Lento kesti noin kolmisen tuntia. Melkein koko lento meni nukkuessa, sillä koko edellisyö tuli valvottua pakkaillessa innokkaasti. 
Tässä kuitenkin yksi kuva noususta, jonka ehdimme ottaa. 


Laskeuduttuamme takaisin maan pinnalle, suuntasimme kohti National Expressiä ostamaan bussilippuja välille Gatwick - Lontoo.  Bussimatka oli todella pitkäveteinen. Ensin istuttiin autossa kolme tuntia, sen jälkeen koneessa kolme tuntia ja sitten vielä bussissa kaksi tuntia.
Pitkän odotuksen jälkeen kuitenkin saavuimme, vihdoin ja viimein,Victoria Stationille, Lontooseen.
 Uupunut ja erittäin nälkäinen kolmikko lähti suoraa tietä etsimään jotain syötävää. Lopulta löysimme itsemme The Fresh Pizza Co:sta. Kauaa ei tarvinnut miettiä mitä syötäisiin. Valinta oli selkeä: Kaikkea! Eli buffet max oli juuri oikea tilaus meille. Paikka oli hyvin samantyyppinen kuin Suomen Raxi tai Pizza Buffet. Jälkiruuaksi saimme suurehkot sundae-annokset. Chocolate brownie ja peach melba täytti mukavasti viimeisetkin tyhjät kolot vatsalaukuissa.
Massut pinkeinä lähdettiin etsimään metroja sekä lipunmyyntipistettä. Ostimme Oyster-kortit, joilla pääsemme kätevästi liikkumaan Lontoon alueella. Kortti oikeuttaa kulkemaan metroilla zone 1:n, sekä 2:n alueella, busseilla zone 1-9 alueella, sekä lähijunilla.
Korttien oston jälkeen pääsimme keskelle Lontoon metroverkostoa. Ensin matkustimme Green Parkiin, jossa vaihdoimme metroa. Toisella metrolla matkustimme Willesden Greeniin, josta matka jatkui kävellen seuraavat 20 minuuttia, kunnes löysimme oman pikku luukumme High Road Willesdeniltä. Tässä näkymää kämppämme ikkunasta.
Kämppämme on noin 30 neliöinen pieni huone, jonka yhteydessä on minikeittiö, sekä suihku ja vessa. Järkytykseksemme tämä kämppä ei kuitenkaan ollut siinä kunnossa kuin oletimme. Kaikki tasot olivat pölyn peittämät, kuin myös petivaatteet. Päätimme, että tästä luukusta tehdään vielä viihtyisä ja niin suuntasimme lähikauppaan ruoka- ja pesuainejahtiin. Kauhistukseksemme likainen asunto ei ollut päivän ainoa vastoinkäyminen, sillä jäimme lukkojen taakse etuovella. Välitysfirman työntekijä oli antanut meille virheellisen ovikoodin. Onneksi saimme välitysfirman toimistolta vielä puhelimitsilla kiinni yhden työntekijän, joka lähetti meille uuden, oikean ovikoodin.

Väsyneinä suurien matkalaukkujen raahamisesta ympäri Lontoota, sekä parin tunnin jynssäämisestä täällä kämpällä, olemme kuitenkin kiitollisia ettei tarvinnut nukkua ulkosalla ensimmäisenä yönä.

Aamulla näiden tyytymättömien asiakkaiden matka jatkuu kohti alakerran pesulaa petivaatteet ja pyyhkeet kainalossa. Huomisista odotellessa, jos vaikka alkaisi asiat sujua, kun kämppäkin saadaan oman näköiseksi ja ennen kaikkea puhtaaksi!
Huomisen päivän aikana on tarkoituksena käydä myös ensimmäistä kertaa työpaikoillamme täällä Lontoossa, sekä vähän kierrellä kaupunkia enemmän.

Ei sitten muuta kuin häntä pystyssä kohti uusia seikkailuja!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti