torstai 4. joulukuuta 2014

''Me opittii kävelee et liikuttais eteepäin; Mentäs omaa tietä, mihin se sit meneekää''''Edetään mut muistetaan mistä on tultu...''

Tässä on kerennyt tapahtua vaikka mitä. Yksi suurimmista muutoksista minulle on kuitenkin se, että vaihdoin Sacosta paikkaa toiseen kampaamoon; Fordham Sohoon.

Sacossa Richard Ashforth oli huomannut ettei mielialani ollut siellä parhaimmillaan ja kysyi haluanko vaihtaa paikkaa. Sanoin soittavani opettajalle ja yläkertaan mentyäni löysinkin Minnan odottelemasta minua (oli tullut hakemaan minua syömään) joten keskustelin myös sitten Minnan kanssa asiasta.
Parhaaksi sitten totesimme, että vaihdan paikkaa Sacosta muualle. Samana iltana siis suunnistimme Minnan kanssa Salakoon juttelemaan Jimon kanssa asiasta.
Siitä aloitinkin uuden paikan hommaamisen. Katselin erilaisia kampaamoita netistä ja lähetin sähköposteja ympäriinsä kertoen asioiden laidan.
Sainkin sitten pari vastausta, mutta Fordham Sohosta tarjottiin haastatteluaikaa heti seuraavalle päivälle viestin lähettämisestä.
Seuraavana aamuna olikin suunnistusreissun paikka ja kampaamo löytyi yllättävän helposti.
Kun astuin sisään Fordham Sohoon minut otettiin erittäin iloisesti vastaan.
Liikkeen omistaja, Sean Fordham, sittemmin pyysi seuraamaan häntä alakertaan ja siellä me juttelimme asiasta tovin.
Sean hämmentyi täysin kun ensimmäinen asia, jonka hänelle totesin oli ''PALKATON harjoittelu''
Kysyi myös onko minulla aikeita tulla takaisin Lontooseen, että minulle saattaisi olla töitä tarjolla Fordham Sohosta.


Työtehtäväni on aikalailla samanlaisia, kuin ne oli Sacossakin. Eli tiskaamista, pyykkaamista ja siivoamista. Yllätyksekseni myös pääsin heti ensimmäisenä päivänä pesemään hiuksia ilman sen suurempia ongelmia. Sacossa nimittäin minun päänpesutaidot testattiin perusteellisesti läpi.
Fordham Sohossa tunnelma on erittäin rento ja ihmiset on mukavia. Sacossa toki myös ihmiset olivat mukavia, mutta tunnelma siellä oli paljon kireämpi kaikin puolin. Alku, totta kai, uudessa paikassa on aina vähän jähmeää. Monetkaan ei muista tai tiedä nimeäni vielä, joten useimmiten minua kutsutaan 'Darlingiksi' tai 'Deariksi'.
Tuotteina pääasiassa käytetään Redkeniä ja Davinesia, mikä oli minulle suuri helpotus kuulla tämä, koska molemmat tuotesarjat on minulle tuttuja, joten niiden käyttö totta kai on paljon helpompaa.
Oloni on siis tällä hetkellä erittäin helpottunut, kun asiat viimein alkaa luistaa pikku hiljaa.

Fordham Soho

----------------------------------------------------------------------------------------------- Julia


Vapaa-ajalla on tultu käytyä Camden Townissa, Winter Wonderlandissa, London Sealifessä ja London Dungeonissa.

Tässä vielä kuvia:

Camden Town


Big Ben!
London eye ei edusta päivänvalossaWinter Wonderlandin maailmanpyörä loistaa pitkälle!


Winter Wonderlandin porttiMoikkaamassa kavereita! ♡''Luodaan ja rakennetaan mitä viel puuttuu. Sillä me tehdään keskeneräsest valmista''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti